Onze passie

Jan Taal

Jan Taal

Het is de openheid van het Psychosynthese-model en de diepgang die de imaginatie in zijn vele vormen biedt, die me vanaf het begin af aan fascineerde en inspireerde. Psychosynthese biedt in feite een onaf model, dat uitnodigt om verder te exploreren en te ontdekken wie en wat we zijn. Een wonderlijke en avontuurlijke tocht die mij en cliënten veel vruchtbaars heeft gebracht en die naar de oneindige bronnen van het bestaan kan leiden. Mijn passie is overigens ook gevoed door de prachtige mensen die ik onderweg ontmoette, leraren en mede-reizigers.

Shura Lipovsky

Foto: David Kaufman

Shura Lipovsky studeerde aan The Institute of Psychosynthesis in Londen en behaalde in 2013 haar diploma Psychosynthese- therapeut aan de Psychosynthese Studies Nederland.

In 2017\2018 behaalde zij een diploma voor coach in de Vijf Dimensies van Leiderschap (5DL), bij Roger Evans, aan The Institute of Psychosynthesis in Londen.

 

ROBERTO ASSAGIOLI Lo Scienziato dello Spirito              

Disidentificatie

Jessica Doude van Troostwijk

Jessica houdt tijdens de Passie voor Psychosynthese samen met Karin Tielkemeijer een interessante workshop die je praktijk een boost kan geven. Bekijk haar video:

Karin Tielkemeijer

Karin helpt je graag om jouw passie succesvol te maken. Tijdens de Passie voor Psychosynthese neemt zij je met Jessica mee op een inspirerende reis waarbij je bewust wordt van de waarde die jij te bieden hebt. Laat je alvast inspireren door Karin met dit filmpje:

Yolande van Wijk

Yolande heeft een passie voor reizen als hulpbron voor onze innerlijke reis en verbinding met de ander en de Ander.

Met haar bedrijf Commundo Coaching inspireert zij professionals en ondernemers om (al reizend) de bron in zichzelf te vinden. Zij werkt daarin samen andere psychosynthetici zoals Wendy Smit (Spanjereis Creativiteit voor Coaches).

 

Wendy Smit

 

 

Wendy laat je tijdens de Passie voor Psychosynthese kennis maken met de combinatie creativiteit en meditatie. Laat je verrassen wat je handen je willen vertellen. Word stil en luister.

In haar praktijk Moolelo begeleidt Wendy zowel individuen als groepen en teams om hun creativiteit in te zetten voor ontwikkeling, groei, balans en zin in het leven